Modtagelse af effekter

Brædstrup Humanitær Forening modtager sine effekter fra dødsboer, institutioner og private donationer. Vi er meget taknemmelige for, at fok tænker på os, når de har ting, de skal af med.

Vi modtager også gerne effekter uden for åbningstid. Disse kan sættes under halvtaget ved Møbelhallen, det er den blå hal. I weekenderne kommer vi og sætter tingene ind 2 gange om dagen. For god ordens skyld gør vi opmærksom på at området er videoovervåget. 
Vi kommer også gerne forbi med en lastbil. Ring på tlf. nr. 7575 2522.

Tøjet, der kommer ind, bliver sorteret i forskellige kategorier. Det tøj, der bliver solgt i butikkerne bliver hængt på bøjler. Vores bøjler er markeret med 4 forskellige farver, alt efter hvilken uge, det er hængt ind. Butikspersonalet fjerner tøj, der ikke er solgt efter 4 uger således, at der hele tiden kommer nyt ind. Største delen af det indkomne tøj bliver sorteret i aldersgrupper, og bliver sendt med vores lastbiler til udlandet, hvor det gør meget nytte.

Møbler og andre effekter bliver set efter, og defekte varer bliver kasseret. Nogle få ting bliver solgt på auktion, men det meste bliver solgt i butikken og møbelhallen.